Selecteer de taal

(Veilige) Machinebesturingen in netwerken

(Veilige) Machinebesturingen in netwerken

Als machinebesturingen alsmaar groter en complexer worden dan vergt onderhoud en met name uitbreiding het nodige specialisme bij een betrouwbare partner. Besturingen zijn vaak niet meer stand-alone maar verknoopt in netwerken en wisselen data uit. Bij wie kun je dan terecht voor kennis en kunde om je machinebesturingen te onderhouden en uit te bouwen?

Probleem

Omdat de individuele machinebesturingen geïntegreerd zijn in totaal concepten, is gedegen kennis nodig van het integrale productieproces, inclusief MES. Deze totaaloplossingen vergen heden ten dage daarom veel meer dan slechts één programmeur die in z’n eentje opereert.

Oplossing

Om snel en effectief nieuwe besturingssoftware in een totaal concept te integreren dient een team van specialisten met multidisciplinaire kennis beschikbaar te zijn. De PLC programmeurs van Inter Act werken vanuit zo’n multidisciplinair team van specialisten. En met onze jaren lange ervaring is altijd de juiste competentie beschikbaar.

In procesbesturingssystemen spelen ook veiligheidsaspecten steeds vaker een belangrijke rol. Inter Act beschikt heeft dit specialisme in huis en kan een Tüv gecertificeerde SIL & PL specialist inzetten zodat u aan alle eisen & normen kunt voldoen.

Terug Home