Selecteer de taal

Industrie 4.0 met open source software

Source: Gartner Insights on How to Lead in a Connected World.

Industrie 4.0 met open source software

Een goede implementatie van Industrie 4.0 en Internet of Things (IoT) brengt volgens voorspellingen van Amerikaanse onderzoeksbureau Gartner minimaal 10% kostenbesparing voor producenten. Daarnaast wordt bespaard door toepassing van open source software, die de traditionele softwarepakketten verdringen en de weg vrij maken voor en Industie 4.0 en IoT.

Probleem

Zoals de naam al zegt komen de IoT oplossingen vanuit het internet. Met moderne visualisatie technieken die het internet biedt worden investeringen in traditionele scada en historian pakketten overbodig. Wel moeten applicaties met deze nieuwe technieken voldoen aan de technische eisen die procesbesturingen vereisen.

Oplossing

Inter Act heeft met haar WEBscada en TeleControlNet SaaS ruim 15 jaar ervaring met het realiseren van proces georiënteerde bedienings- en beheerinterfaces. De procesdata die wordt verzameld wordt geanalyseerd met geavanceerde algoritmen. Op deze wijze kan het procesverloop worden voorspeld en kan vroegtijdig worden bijgestuurd. Onze oplossingen zijn volledig op open source gebaseerd en bieden derhalve aanzienlijke kostenbesparingen op licenties.

Terug Home