Selecteer de taal

Updates besturing pretpark attracties

Updates besturing pretpark attracties

Besturingssystemen van attracties op pretparken moeten aan steeds strenge veiligheidsregels voldoen. Werkzaamheden aan dergelijke besturingen kunnen dan ook alleen worden uitgevoerd door een team van ervaren specialisten met de nodige ervaring en kennis van veiligheidseisen die bijvoorbeeld een Tüv stelt.

Probleem

Als systemen verouderd zijn of anderszins niet meer voldoen moeten ze worden gerenoveerd. Ook zijn aanpassingen op het park vaak aanleiding tot de behoefte aan nieuwe functionaliteit. Wie is de juist partner voor u die de verantwoordelijkheid hiervoor kan dragen?

Oplossing

Inter Act heeft ruime ervaring om in nauwe samenwerking met de eindgebruiker en de bouwer van de benodigde schakelkasten, nieuwe besturingssoftware te ontwerpen. Deze wordt volledig op maat gemaakt en voldoet aan alle strenge eisen zodat Tüv keuringen goed doorstaan worden. Inter Act’s engineers beschikken over de nodige technische kennis met werktuigbouwkundige achtergrond en SIL & PL Tüv certificering voor maximale machine safety.

Terug Home