Selecteer de taal

Internet of Things voortgestuwd door LoRa

Internet of Things voortgestuwd door LoRa

Het Internet of Things wordt voortgestuwd door technologieën zoals LoRa.

LoRa is een Long Range radio technologie waarmee het mogelijk is om kleine datapakketten over lange afstanden te versturen. Het maakt gewoonlijk gebruik van een stertopologie en het netwerk is public of multi-tenant private. Bidirectionele communicatie tussen eindpunten en gateways is verspreid over verschillende frequentiekanalen en data rates. De Chirp module techniek van LoRa is ideaal voor applicaties welke weinig stroom gebruiken en relatief weinig data versturen.

LoRa maakt gebruik van niet gelicentieerde frequenties die wereldwijd beschikbaar zijn. De meest gebruikte frequenties / banden zijn: 868 MHz voor Europa, 915 MHz voor Noord-Amerika en 433 MHz band voor Azië.

LoRa technologie wordt omarmd door Inter Act smart solutions. U kunt al applicaties bouwen met behulp van een TC302 (met ingebouwde LoRa radio). In samenwerking met partners, kunnen wij verschillende type sensoren uitrusten met LoRa eindpunt radio's. Neem contact met ons op voor de details, en bekijk ook onze voorbeeld case over een rule-based irrigatie concept.

Terug Home